+358 40 670 1282

© 2020. Cryonic Medical Finland.
 All Rights Reserved.

CE-hyväksyttyjä hoitolaitteita vuodesta 1993

Cryonic-huippukylmähoitolaite on kehitetty ihmisten ja eläinten hoitoon. CE-hyväksyttyjä laitteita on valmistettu ja toimitettu maailmanlaajuisesti vuodesta 1993.

Cryonic Medical on CE-hyväksyttyjen laitteiden valmistaja ja yritys vastaa siitä, että tuote 1) on olennaisten vaatimusten mukainen, 2) saavuttaa sille määritetyn suorituskyvyn ja 3) se ei vaaranna potilaan eikä käyttäjän turvallisuutta.

Valmistajan on myös tehtävä riskianalyysi tuotteeseen mahdollisesti liittyvien vaarojen tunnistamiseksi ja niistä aiheutuvien riskien poistamiseksi tai vähimmäistämiseksi. Lue lisää Valviran sivuilta: CE-hyväksytyn laitteen vaatimukset

 

Cryonic-hoitolaitteet akuttiin ja krooniseen kipuun

Cryonic-huippukylmähoitolaitteilla on lääkinnällisten laitteiden CE-luokitus ja yritys vastaa siitä, että tuote on olennaisten vaatimusten mukainen, saavuttaa sille määritetyn suorituskyvyn eikä vaaranna potilaan eikä myöskään laitteen käyttäjän turvallisuutta.


Cryonic-huippukylmähoitolaitteilla on lääkinnällisten laitteiden luokitus ja valmistajalla ISO 9001 -sertifikaatti. Laitteen käyttöönottoa edeltää aina ammattimainen paikallinen koulutus.​ NCS-huippukylmän käytöstä on tutkimustuloksia ja referenssejä.

20181108_095756.jpg

CryoScreen - uutuustuote

Laitteessa yhdistyvät turvallinen ja luotettava NCS-hoitolaiteteknologia ja integroitu lämpökamera.

Lämpökamera mittaa ihon lämpötilan ja selkeällä näytöllä näkyvät ihon lämpötilaerot, mikä mahdollistaa kohdennetumman ja tarkemman hoidon.

Hoito on helppoa, tehokasta ja turvallista, koska lämpökamera mittaa lämpötilaa tarkasti myös hoidon aikana ja lämpotilaerot piirtyvät näytölle selkeästi.

Lisäksi kameralla voi ottaa valokuvia hoidettavasta alueesta ennen, hoidon aikana ja hoidon jälkeen mahdollista jatkohoitoa varten. 


Cryo Screen -laite toimii kompaktin kokonsa vuoksi erinomaisesti erilaisissa ihmis- ja eläinhoitotilanteissa niin sisä- kuin ulkokäytössä.

Cryo+

Laitetta käytetään pääasiassa ihmisten hoitoon

mutta voidaan käyttää myös eläinten hoitoon. 

Pöytämallissa olevassa Cryo-pistoolissa on integroitu lämpötilan mittaus. Thermal shock- näyttöyksikkö näyttää lämpötilan, ajastimen ja akun varaustilan.​ Merkkivalo kertoo kaasun määrän.    

Cryo+-laitteen käyttäjäryhmiä ovat

  • lääkärit

  • fysioterapeutit

  • osteopaatit

  • kiropraktikot

  • urheiluklinikat

  • urheilijat

  • urheilujoukkueet

Cryo+ -044187 2.jpg
CRYONIC_0017 2.jpg

Cryo One

Liikkuvaan käyttöön, laite sopii eläimille ja ihmisille.

Cryo-pistooliin on integroitu Thermal shock -merkkivalo,

akku on integroitu.

Cryo One -laitteen käyttäjäryhmiä ovat

eläinlääkärit

hevosvalmentajat

hevosklinikat ja kuntoutustallit

kuin myös ihmispuolen hoitajat