top of page
CE-hyväksyttyjä kylmähoitolaitteita vuodesta 1993

Cryonic-huippukylmähoitolaite on kehitetty ihmisten ja eläinten hoitoon. CE-hyväksyttyjä kylmähoitolaitteita on valmistettu ja toimitettu maailmanlaajuisesti vuodesta 1993.

Cryonic Medical on CE-hyväksyttyjen kylmähoitolaitteiden valmistaja, ja yritys vastaa siitä, että tuote 1) on olennaisten vaatimusten mukainen, 2) saavuttaa sille määritetyn suorituskyvyn ja 3) se ei vaaranna potilaan eikä käyttäjän turvallisuutta.

Valmistajan on myös tehtävä riskianalyysi tuotteeseen mahdollisesti liittyvien vaarojen tunnistamiseksi ja niistä aiheutuvien riskien poistamiseksi tai vähimmäistämiseksi. Lue lisää Valviran sivuilta: CE-hyväksytyn laitteen vaatimukset

NCS-kylmähoitolaitteet: Welcome

Cryonic-kylmähoitolaitteet akuuttiin ja krooniseen kipuun

Cryonic-huippukylmähoitolaitteilla on lääkinnällisten laitteiden CE-luokitus ja yritys vastaa siitä, että tuote on olennaisten vaatimusten mukainen, saavuttaa sille määritetyn suorituskyvyn eikä vaaranna potilaan eikä myöskään laitteen käyttäjän turvallisuutta.

Cryonic-huippukylmähoitolaitteilla on lääkinnällisten laitteiden luokitus ja valmistajalla ISO 9001 -sertifikaatti. Laitteen käyttöönottoa edeltää aina ammattimainen paikallinen koulutus.​ NCS-huippukylmän käytöstä on tutkimustuloksia ja referenssejä.

huippukylmähoito_cryonic_cryoscreen_pake

CryoScreen 

Kylmähoitolaitteessa yhdistyvät turvallinen ja luotettava NCS-hoitolaiteteknologia ja integroitu lämpökamera.

Lämpökamera mittaa ihon lämpötilan ja selkeällä näytöllä näkyvät ihon lämpötilaerot, mikä mahdollistaa kohdennetumman ja tarkemman kylmähoidon.

Hoito on helppoa, tehokasta ja turvallista, koska lämpökamera mittaa lämpötilaa tarkasti myös hoidon aikana ja lämpotilaerot piirtyvät näytölle selkeästi.

Lisäksi kameralla voi ottaa valokuvia hoidettavasta alueesta ennen, hoidon aikana ja hoidon jälkeen mahdollista jatkohoitoa varten. 

Cryo Screen -kylmähoitolaite toimii kompaktin kokonsa vuoksi erinomaisesti erilaisissa ihmis- ja eläinhoitotilanteissa niin sisä- kuin ulkokäytössä.

huippukylmähoito_cryonic_Cryo+_2.jpg

Cryo+

poistunut tuote

Kylmähoitolaitetta käytetään pääasiassa ihmisten hoitoon mutta voidaan käyttää myös eläinten hoitoon. 

Pöytämallissa olevassa Cryo-pistoolissa on integroitu lämpötilan mittaus. Thermal shock- näyttöyksikkö näyttää lämpötilan, ajastimen ja akun varaustilan.​ Merkkivalo kertoo kaasun määrän.    

Cryo+-laitteen käyttäjäryhmiä ovat

 • lääkärit

 • fysioterapeutit

 • osteopaatit

 • kiropraktikot

 • urheiluklinikat

 • urheilijat

 • urheilujoukkueet

huippukylm%25C3%25A4hoito_cryonic_cryo1_

Cryo One

poistunut tuote

Liikkuvaan käyttöön, kylmähoitolaite sopii eläimille ja ihmisille.

Cryo-pistooliin on integroitu Thermal shock -merkkivalo, akku on integroitu.

Cryo One -laitteen käyttäjäryhmiä ovat

 • fysioterapeutit ja hierojat

 • eläinlääkärit

 • hevosvalmentajat

 • hevosklinikat ja kuntoutustallit

NCS-kylmähoitolaitteet: Services
bottom of page