top of page
Etsi
  • Writer's pictureCryonic Medical Finland Blog

Cryonic-huippukylmähoidolla puujalasta kultajalaksi


Niko kaatui kilpamönkijällään ollessaan harjoittelemassa MX-QUAD-mönkijällä motocrossia lauantaipäivänä viikon kuluttua olevaa SM-osakilpailua varten.

Tilanne ennen hoitojen aloittamista

Kaatumisessa mönkijän kahva tökkäsi Nikon nivusalueelle, mikä aiheutti massiivisen verenpurkauman reiden yläosaan.


Maanantaina Niko ei pystynyt seisoma-asennossakaan nostamaan jalkaansa muutamaa astetta enempää ja jalka oli erittäin kivulias. Samana päivänä koulutettu hieroja Esa Holkko Vaasasta antoi ensimmäisen Neuro Cryo Stimulaatio -hoidon Nikon jalkaan.


NCS-hoitoja jatkettiin viikon jokaisena arkipäivänä siten, että perjantaina jalkaa oli hoidettu yhteensä kuusi kertaa. Yksi Cryonic-hoitokerta kesti parisen minuuttia."Huomasimme heti ensimmäisestä hoidosta lähtien, että jalan liikkuvuus parani jokaisella hoitokerralla. Jo perjantaina olimme varmoja, että voisin osallistua seuraavana päivänä ajettavaan kilpailuun", toteaa Niko.


”SM-sarjan toiseksi viimeinen osakilpailu meni kyllä yllättävän hyvin siihen nähden, että viikkoa aikaisemmin olin poistunut kyseiseltä radalta ambulanssin kyydissä sairaalaan. Viikolla tehtyjen huippukylmähoitojen avulla jalka saatiin todella hyväksi eikä kipu haitannut ajamista. Kroppani sai onnettomuudesta muutakin osumaa ja olosuhteisiin nähden pidänkin lopulta SM-kultaan johtanutta osakilpailuhopeaa loistavana saavutuksena” päättää Niko.Tilanne päivää ennen lauantain kisapäivää

"Puujalan hoidon lisäksi, olen käyttänyt Cryonic-laitetta myös normaalien hierontahoitojen yhteydessä tukihoitona. Voin helpottaa asiakkaan oloa esimerkiksi lievittämällä kipua ja rentouttamalla lihaksia ennen antamaani manuaaliterapiaa ja samalla se helpottaa myös omaa työtäni", kertoo Esa.

288 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page