top of page
  • Cryonic Medical Finland

Cryonic-huippukylmähoidolla puujalasta kultajalaksi

Päivitetty: 1. maalisk. 2023

Niko kaatui kilpamönkijällään ollessaan harjoittelemassa MX-QUAD-mönkijällä motocrossia lauantaipäivänä viikon kuluttua olevaa SM-osakilpailua varten.
Kaatumisessa mönkijän kahva tökkäsi Nikon nivusalueelle, mikä aiheutti massiivisen verenpurkauman reiden yläosaan.

Maanantaina Niko ei pystynyt seisoma-asennossakaan nostamaan jalkaansa muutamaa astetta enempää ja jalka oli erittäin kivulias. Samana päivänä koulutettu hieroja Esa Holkko Vaasasta antoi ensimmäisen Neuro Cryo Stimulaatio -hoidon Nikon jalkaan.


"Huomasimme heti ensimmäisestä hoidosta lähtien, että jalan liikkuvuus parani jokaisella hoitokerralla. Jo perjantaina olimme varmoja, että voisin osallistua seuraavana päivänä ajettavaan kilpailuun", toteaa Niko.


Tilanne ennen hoitojen aloittamista


”SM-sarjan toiseksi viimeinen osakilpailu meni kyllä yllättävän hyvin siihen nähden, että viikkoa aikaisemmin olin poistunut kyseiseltä radalta ambulanssin kyydissä sairaalaan. Viikolla tehtyjen huippukylmähoitojen avulla jalka saatiin todella hyväksi eikä kipu haitannut ajamista. Kroppani sai onnettomuudesta muutakin osumaa ja olosuhteisiin nähden pidänkin lopulta SM-kultaan johtanutta osakilpailuhopeaa loistavana saavutuksena” päättää Niko.


"Puujalan hoidon lisäksi, olen käyttänyt Cryonic-laitetta myös normaalien hierontahoitojen yhteydessä tukihoitona. Voin helpottaa asiakkaan oloa esimerkiksi lievittämällä kipua ja rentouttamalla lihaksia ennen antamaani manuaaliterapiaa ja samalla se helpottaa myös omaa työtäni", kertoo Esa.


Tilanne päivää ennen lauantain kisapäivää
33 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page