top of page
  • Cryonic Medical Finland

NeuroCryoStimulaatio-hoidosta apua Marin särkeviin niveliin

Päivitetty: 1. maalisk. 2023

Mari hakeutui Markon hoitoon, koska hänellä oli ollut viitisen vuotta särkyä isommissa nivelissä: polvissa, nilkoissa, ranteissa ja kyynärpäissä. Säryn lisäksi nivelet menevät myös lukkoon, varsinkin polvet.

Reumaa on tutkittu mutta sitä ei ole diagnosoitu. Kipuja helpottaakseen Mari lähti etsimään vaihtoehtoisia hoitoja, koska kortisonin syöntiä hän ei nähnyt vaihtoehtona. Poikansa harrastuksen pesäpallon kautta hän löysi Markon ja Cryonic-laitteella annettavan NeuroCryoStimulaatio-hoidon.


”Kylmältähän se tuntuu, pistelee ihoa mutta se ei ole kivulias. Se tuntuu siltä kuin kylmä ilma pyyhkisi ihoa. Kylmä tunne häviää nopeasti”, hän kuvailee hoitoa.


NeuroCryoStimulatio-hoidon jälkeen helpotus särkyyn tulee nopeasti ja liikkuvuus parantuu. Kipusyklistä riippuen särky saattaa pysyä poissa viikkoja jopa kuukausia.


Markolla on Marin tarinan lisäksi myös muita huikeita tarinoita: ”Muutamia bursiitteja on hoidettu ja varsinkin pesäpalloilijoiden vammojen hoitoon Cryonic-laitetta on käytetty äkillisten venähdysten ja revähdysten hoidossa.


Marko toteaakin, että mikäli sattuu urheiluvamma, joka ei tarvitse lääkärin hoitoa, kannattaa hakeutua Cryonic-huippukylmähoitoon mahdollisimman nopeasti. Mitä nopeammin hoito aloitetaan sitä nopeammin paluu kaukaloon tai kentälle tapahtuu.
Marko Turkki, Tukea lihaksiin

Mari, Markon asiakas

52 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page