top of page

CryoScreen
ultrakylmähoitolaite

Laitteessa yhdistyvät pitkä kokemus ultrakylmähoidon vaikutuksista ja kehityksestä, turvallinen ja luotettava hoitolaiteteknologia sekä integroitu lämpökamera.

CryoScreen ultrakylmähoitolaitteella on lääkinnällisten laitteiden CE-luokitus ja valmistajalla ISO 9001- sertifigaatti. 

CryoScree Cryonic-huippukylmähoitolaite
CryoScreen-huippukylmähoitolaite

Ultrakylmä hoito on helppoa, 
tehokasta ja turvallista
​.

Lämpökamera mittaa reaaliaikaisesti ihon lämpötilan ja lämpötilaerot piirtyvät näytölle, näin hoito on helppoa, tehokasta ja turvallista sekä mahdollistaa tehokkaan ja turvallisen hoidon.

Cryo Screen -kylmähoitolaite toimii kompaktin kokonsa vuoksi erinomaisesti erilaisissa ihmis- ja eläinhoitotilanteissa niin sisä- kuin ulkokäytössä.

CRYO POLVI.jpg

CE-hyväksyttyjä kylmähoitolaitteita vuodesta 1993

Cryonic-ultrakylmähoitolaite on kehitetty ihmisten ja eläinten hoitoon. CE-hyväksyttyjä kylmähoitolaitteita on valmistettu ja toimitettu maailmanlaajuisesti vuodesta 1993.

Cryonic Medical on CE-hyväksyttyjen kylmähoitolaitteiden valmistaja, ja yritys vastaa siitä, että tuote
1) on olennaisten vaatimusten mukainen,
2) saavuttaa sille määritetyn suorituskyvyn 
3) ei vaaranna potilaan eikä käyttäjän turvallisuutta.

Valmistajan on myös tehtävä riskianalyysi tuotteeseen mahdollisesti liittyvien vaarojen tunnistamiseksi ja niistä aiheutuvien riskien poistamiseksi tai vähimmäistämiseksi. Lue lisää Valviran sivuilta: CE-hyväksytyn laitteen vaatimukset.

Katso ISO 9001 sertifigaatti.

The App

Voit nähdä käytössä myynnistä jo poistuneita Cryonic laitteita, jotka ovat edelleen ammattilaisten käyttöön hyväksyttyjä.

CryoOne

Cryo-pistooliin on integroitu Thermal shock -merkkivalo, akku on integroitu.

Cryo+

Pöytämallissa olevassa Cryo-pistoolissa on integroitu lämpötilan mittaus. Thermal shock- näyttöyksikkö näyttää lämpötilan, ajastimen ja akun varaustilan.​ Merkkivalo kertoo kaasun määrän.    ​

Huippukylmälaitteet.png
bottom of page